SPAGHETTI - eetdag

Gepost op door Godelieve Swinnen

Zaterdag 5 oktober 2013 zorgt onze harmonie dat u niet hoeft te koken. Kom gezellig een spaghetti eten in onze muziekzaal van 17u tot 20u. Bestellen kan via elke muzikante of via mail Afhalen is ook mogelijk.

MUZE CONCERT " Très Chic "

Gepost op door Godelieve Swinnen

Naar jaarlijkse traditie geeft de gemeentelijke cultuurraad het podium van CC MUZE aan één van de harmonieën van Heusden-Zolder. Op ZATERDAG 26 SEPTEMBER om 20u staan DE VERENIGDE VRIENDEN van Heusden op de planken van de Muze met het concert “Très Chic” o.l.v. Wim Lauryssen en met Katrien Cauberghs als zangeres. De muzikanten repeteren volop om er een weer een mooie en muzikale avond van te maken. En dit jaar wordt het Muze Concert wel héél speciaal. Het is niet zomaar een ‘gewoon’ concert maar zoals de titel al zegt, een concert ‘Très Chic’ met een programma voor alle leeftijden en liefhebbers van diverse soorten luistermuziek. Wij nodigen u van harte uit dit bijzondere concert mee te maken. Kaarten kosten € 5 (Vvk) of € 7 (Kassa). Info en reservaties : godelieve.swinnen27@telenet.be of 011/43 40 21.

SPAGHETTIDAG - 16 oktober 2016

Gepost op door Godelieve Swinnen

Onze spaghettidag komt eraan. Schuif je beentjes onder tafel en geniet van onze heerlijke gerechten. Dit eetfestijn heeft zoals gewoonlijk plaats in onze muziekzaal - Kerkenblook Heusden. De keuken is open vanaf 17u en sluit om 20u. Afhalen is ook mogelijk. Zoals ieder jaar zijn de prijzen zeer democratisch. Spaghetti groot = € 9 Spaghetti klein = €5 1/2 Haan met appelmoes en brood = € 10 1/4 Haan met appelmoes en brood = € 5 Macaroni met kaassaus groot = € 9 Macaroni met kaassaus klein = € 5 Dessert : dame blanche = € 1,5 Inschrijven kan tot 10 oktober en mail alvast om je bord te reserveren : godelieve.swinnen27@telenet.be Smakelijk en tot dan !

MINEDANCE - jaarconcert op zaterdag 26 november 2016

Gepost op door Godelieve Swinnen

“MINEDANCE” met uniek spektakel ! Welkom op ons jaarconcert “MINEDANCE” op een prachtige locatie op de mijn in Zolder. Een nooit eerder geziene kruisbestuiving tussen muziek en dans. Terwijl Bram De Beul en Irina Yakousheva - hoog zwevend in de lucht in sierlijke doeken - gracieuze adembenemende dans en luchtacrobatiek uitvoeren, spelen de muzikanten van de Kon. Harmonie De Verenigde Vrienden van Heusden o.l.v. Wim Lauryssen prachtige muziek. Echt een speelse combinatie vol passie en spektakel ! Ook de Drumband Just For Fun o.l.v. Domien Poelmans zal een wervelende show brengen met ritme en percussie. Aarzel niet en bestel nu je inkomkaarten. Vvk € 8 en Kassa € 10. Te verkrijgen bij de leden of via email : info@deverenigdevriendenheusden.be Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op dit muzikaal schouwspel !! WANNEER ? zaterdag 26 november 2016 UUR ? 20u WAAR ? DE LUCHTFABRIEK ZLDR Marktplein 5 te Heusden-Zolder.

Spaghettidag 22 oktober 2017

Gepost op door Godelieve Swinnen

Geen zin om te koken maar wil je wel lekker eten ? Kom dan zeker naar onze spaghettidag op zaterdag 22 oktober 2017 ! Op het menu vinden we... spaghetti (wat had u gedacht), zowel in de gewone als in de vegetarische versie, en zowel in volwassen- als in kinderporties. Er is ook macaroni (groot of klein) of haan (1/4 of 1/2) met appelmoes + brood. En heeft u nog een gaatje vrij, dan hebben we nog een heerlijk toetje - dame blanche. Eten kan zowel 's middags als 's avonds. En als u echt grote honger heeft of onze vereniging een groot hart toedraagt, komt u natuurlijk gewoon 2 keer langs (we zullen het niet voort vertellen). Plaats van het gebeuren is de muziekzaal in de Kerkenblook te Heusden. Bestellen voor 16 oktober 2017 : godelieve.swinnen27@telenet.be Hopelijk tot dan en laat het u smaken.

Terug
Terug omhoog