Jaarconcert "VERRASSEND ANDERS"

Gepost op door Godelieve Swinnen

De Koninklijke Harmonie "DE VERENIGDE VRIENDEN" van Heusden nodigt u van harte uit op hun jaarconcert op ZATERDAG 23 november 2013 om 20u in ’t Kuipershof te Heusden. Ook de drumband "JUST FOR FUN" zal een deel van de avond voor hun rekening nemen. Dit concert 'VERRASSEND ANDERS' zal dit jaar ook ‘verrassend’ en ‘anders’ zijn ! We gaan a.h.w. op de ‘verrassingstoer’ en zullen een nieuw, ‘verrassend anders-dan-anders’ programma brengen. Een ‘anders-dan-anders’ concert door een verrassende uitvoering en presentatie. Verrassend anders en toch vertrouwd. Nieuwsgierig ? Wel, kom dan zeker luisteren. Inkom : Vvk € 5 en Kassa € 7 Info en reservaties : godelieve.swinnen27@telenet.be of 011/43 40 21 Hopelijk tot dan,

JAARCONCERT

Gepost op door Godelieve Swinnen

Zaterdag 6 december 2014 belooft weer een fantastische concert te worden. Een muzikale avond gevuld met een "MUZIKALE NOTEN MIX" en dit o.l.v. onze nieuwe dirigent WIM LAURYSSEN. Net als vorig jaar zal het weer ‘verrassend anders’ zijn door een verrassende uitvoering en presentatie. ‘Verrassend anders’ en toch vertrouwd. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer weten? Dan zal ik je moeten teleurstellen want meer mag ik niet verklappen. Laat je dus verrassen en kom zeker luisteren !

Inderdaad, het was 'Très Chic' !

Gepost op door Godelieve Swinnen

Het Muze concert “Musique très chic” klonk chic ! PROFICIAT aan jullie allen en in het bijzonder, de mooie prestatie van de solisten in ons orkest, de zang van Katrien vol vuur en vrolijkheid, de virtuozen Marlies en Marcia op piano en viool, het enthousiasme van onze dirigent Wim…. Passende geprojecteerde sfeerbeelden op groot scherm, de warme stem van presentatrice Liliane, het mooie bloemstuk aan het spreekgestoelte… Inderdaad, het was ‘Très Chic’ ! Het was een concert dat het publiek zeker niet onberoerd heeft gelaten. Het was een heel fijne avond en zoals de heer Valère Ceyssens – voorzitter cultuurraad zei in zijn woordje : “t is ongelooflijk chic wat jullie doen, kijk even achterom om te zien dat het goed was en dan volop vooruit de toekomst tegemoet.” Ook nog eens dankjewel aan allen die – voor of achter de schermen – hebben bijgedragen tot het welslagen van dit concert. Het klinkt allemaal eenvoudig, maar dat is het niet. Er is veel tijd en energie ingestoken. Je inzetten in een vereniging vraagt durf, overtuiging en tijd maken. Jullie doen dat en daarom verdienen jullie allemaal een bloemetje ! Geniet nog even na van al dat moois bij het bekijken van de foto's !

Jaarconcert " EDELWEISS "

Gepost op door Godelieve Swinnen

Op een koude winteravond toch genieten van een muzikale reis waar nog lang over gesproken zal worden ? Kom dan zeker kijken en luisteren naar het JAARCONCERT van de Kon. Harmonie De Verenigde Vrienden o.l.v. Wim Lauryssen en de Drumband Just For Fun o.l.v. Domien Poelmans. Allen welkom op zaterdag 5 december 2015 om 20 u in het Kuipershof te Heusden. Inkomkaarten : Vvk 6 € en Kassa 8 €. Te verkrijgen bij de leden of bij Godelieve Swinnen – 011 43 40 21 of godelieve.swinnen27@telenet.be

Jaarconcert 'Geef 6/8'

Gepost op door Godelieve Swinnen

Op zaterdagavond 27 oktober 2018 geeft de Kon. Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN van Heusden haar jaarlijks concert in ’t Kuipershof. Samen met ons jeugdorkest o.l.v. Kevin Absillis, de drumband Just for Fun o.l.v. Domien Poelmans en leerlingen van de muziekacademie Beringen o.l.v. Inge Beelen brengen we muziek die u zal terugbrengen naar de wreedheid van de ‘oorlog’, maar ook naar de hoop en vrijheid die erop volgden. Kom mee genieten… We halen werkelijk alles uit de kast om u een fantastische avond te bezorgen! Let op : het concert begint om 19u30 ! Kaarten zijn te verkrijgen bij onze muzikanten of via mail – godelieve.swinnen27@telenet.be en kosten € 8 VVK - Kassa = € 10 Tot dan !

Spaghetti-eetdag – zondag 18 november 2018

Gepost op door Godelieve Swinnen

Bij ons – Kon. Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN - geen ‘Italiaanse mama’ achter het fornuis, maar wel ‘Miracoli muzikanten’ die met de pollepel zwaaien. Op het menu vinden we spaghetti (of wat had je gedacht), zowel in volwassen – als in kinderporties. Er is ook macaroni (groot of klein) of haan (1/4 of ½) met appelmoes en brood. En heb je nog een gaatje vrij, dan hebben we nog een heerlijk toetje – dame blanche. Eten kan zowel ’s middags als ’s avonds. Afhalen is ook mogelijk. Place to be: muziekzaal Kerkenblook te Heusden. Bestellen kan via de leden of via mail : godelieve.swinnen27@telenet.be – voor 12 november!

Terug
Terug omhoog