EETDAG - Zondag 9 februari 2014

Gepost op door Godelieve Swinnen

Hallo allemaal, Neem snel jullie agenda bij de hand en kijk even als jullie op ZONDAG 9 FEBRUARI nog een plaatsje vrij hebben, want dan vindt onze EETDAG plaats in onze muziekzaal. Van 11u30 tot 14u en van 16u30 tot 19u30 kan je je buikje weer komen rond eten. We serveren heerlijke frietjes, koude schotel met zalm, vidé, ½ haan met champignonsaus, hamburger en als dessert een dame blanche. Alle muzikanten van onze harmonie zetten op deze dag hun beste beentje voor om iedereen in een gezellige sfeer te laten genieten. Bestellen kan t.e.m. 3 februari via alle muzikanten of via email : godelieve.swinnen27@telenet.be Afhalen is ook mogelijk. Allen van harte welkom !

EETDAG - ZONDAG 8 FEBRUARI 2015

Gepost op door Godelieve Swinnen

Neem snel jullie agenda bij de hand en kijk even of jullie op ZONDAG 8 FEBRUARI 2015 nog een plaatsje vrij hebben, want dan vindt onze EETDAG plaats in onze muziekzaal. Van 11u30 tot 14u en van 16u30 tot 19u30 kan je je buikje weer komen rond eten. We serveren heerlijke frietjes, koude schotel met zalm, vidé, stoofvlees, hamburger en als dessert een dame blanche. Maak het jullie gemakkelijk en kom lekker bij ons eten. We staan nog niet vermeld in de ‘Michelingids’. Maar ik kan je verzekeren : dit 'restaurant voor 1 dag' is echt een aanrader en zeker een ster waard ! En eigenlijk is ‘koken’ een beetje zoals ‘musiceren’: De juiste hoeveelheid ingrediënten (of muzieknoten) met de juiste feeling én timing kruiden (muzikaliteit). Dit alles goed mengen en koken : niet te lang en niet te kort (fortissimo, pianissimo …) En vooral dit alles met liefde bereiden (liefde voor de muziek) om zo al dat lekkers (of concertje) op z’n best te kunnen serveren aan alle liefhebbers. Breng gerust familie, buren, vrienden mee… en kom genieten van al het lekkere eten en een prima service. Hopelijk tot dan. Bestellen kan t.e.m. 2 februari via alle muzikanten of via email : godelieve.swinnen27@telenet.be Allen van harte welkom !

DE BESTE WENSEN VOOR 2017 !

Gepost op door Godelieve Swinnen

Wat was het weer een mooi en spectaculair jaar met als muzikaal hoogtepunt ons jaarconcert MINEDANCE. Het nieuwe jaar willen wij beginnen met u en wie u lief is het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Wij wensen u allen een fantastisch, inspirerend en vooral gezond 2017 toe, met een vrolijke dosis muziek !

Gelukkig Nieuwjaar !

Gepost op door Godelieve Swinnen

Bij het prille begin van 2018 wensen we u allen een heel gelukkig nieuwjaar! Moge liefde, licht, vrede, warmte, harmonie en zoveel meer jullie harten vullen in 2018.

EETDAG - Zondag 11 februari 2018

Gepost op door Godelieve Swinnen

Heb je ook last van de winterblues en geen zin om achter de potten te staan ? Geen nood! Harmonie De Verenigde Vrienden van Heusden biedt de perfecte oplossing: onze jaarlijkse eetdag op zondag 11 februari 2018. Schuif mee aan tafel en kom genieten van onze overheerlijke menu. Koude schotel met verse zalm met brood of frieten - 13 Vid met frieten - 13 Stoofvlees met frieten - 13 Hamburger met frieten - 5 Dame Blanche - 1,5 Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar godelieve.swinnen27@telenet.be voor 5 februari. Vergeet niet te melden wat je wenst te eten en in welke shift je wil komen - 's middags of 's avonds. Afhalen is ook mogelijk. Smakelijk en tot dan!

EETDAG - Zondag 3 maart 2019

Gepost op door Godelieve Swinnen

Beste muziekliefhebber, sympathisant, Heb je ook last van de winterblues en geen zin om achter de potten te staan ? Geen nood! Harmonie De Verenigde Vrienden biedt de perfecte oplossing: onze jaarlijkse eetdag op zondag 3 maart 2019! Schuif mee aan tafel en kom genieten van onze overheerlijke menu. Er is keuze uit: Koude schotel met verse zalm, vidé, stoofvlees, hamburger en dit alles geserveerd met brood of lekkere frieten. Als dessert is er dame blanche. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar godelieve.swinnen27@telenet.be voor 25 februari. Vergeet niet te melden wat je wenst te eten en in welke shift je wil komen, ’s middags of ’s avonds. Afhalen kan ook. Hopelijk tot dan!

Terug
Terug omhoog