EETDAG

Gepost op door Godelieve Swinnen

EETDAG - ZONDAG 10 FEBRUARI Muziekzaal Kerkenblook te Heusden. Je kan zowel 's middags (11u30 tot 14u) als 's avonds (16u30 tot 19u30) komen smullen. Ook afhalen is mogelijk. Laat de potten en pannen een keertje staan en bespaar jezelf van een berg afwas en kom lekker bij ons eten. Bestellingen kan je doorgeven aan de muzikanten van de harmonie of via email secr. godelieve.swinnen27@telenet.be

BOWLING

Gepost op door Godelieve Swinnen

Onze harmonie gaat de sportieve toer op ! Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, gaan we met zijn allen gezellig bowlen. Zin om mee te gaan ? Schrijf je dan zo snel mogelijk in zodat we het juiste aantal banen kunnen reserveren. Wanneer ? ZONDAG 17 FEBRUARI om 14u Waar ? aan het KANAAL ( Commelo 11 ) te Beringen Inschrijven ? godelieve.swinnen27@telenet.be

EETDAG - Zondag 6 maart 2016

Gepost op door Godelieve Swinnen

Hallo allemaal, Neem snel jullie agenda bij de hand en kijk even als jullie op ZONDAG 6 MAART 2016 nog een plaatsje vrij hebben, want dan vindt onze EETDAG plaats in onze muziekzaal. Van 11u30 tot 14u en van 16u30 tot 19u30 kan je je buikje weer komen rond eten. We serveren heerlijke frietjes, koude schotel met zalm, vidé, stoofvlees, hamburger en als dessert een dame blanche. Maak het jullie gemakkelijk en kom lekker bij ons eten. Breng gerust familie, buren, vrienden mee… en kom genieten van al het lekkere eten en een prima service. Hopelijk tot dan. Bestellen kan t.e.m. 29 februari via alle muzikanten of via email : godelieve.swinnen27@telenet.be Afhalen is ook mogelijk. Allen van harte welkom !

EETDAG - ZONDAG 26 FEBRUARI 2017

Gepost op door Godelieve Swinnen

Wat eten we vandaag ? Bespaar jezelf de zoektocht en de stress van op het allerlaatste moment naar de supermarkt te hollen. Kom gezellig eten bij ons in de muziekzaal op zondag 26 februari. Er is keuze uit : koude schotel met zalm, vidé, stoofvlees, hamburger en dit alles geserveerd met lekkere frieten. Als dessert is er dame blanche. Afhalen is ook mogelijk.

Kaas & Wijn Concert

Gepost op door Godelieve Swinnen

Wat dacht je van een heerlijk kaas- en wijnconcert op zaterdagavond 31 maart om 18u30 in de muziekzaal te Heusden ? De muzikanten van de Heusdense harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN o.l.v Kevin Absillis zorgen voor zalig warme klanken terwijl u geniet van een heerlijke kaas- of vleesschotel. Niet te missen, aanstormend jeugdig talent van onze muzikantjes van ons jeugdorkest zullen voor de allereerste keer hun kunnen tonen. Ook de drumband Just for Fun o.l.v. Domien Poelmans brengt enkele nummers. Waar wacht u nog op ? Samen gezellig tafelen en genieten van een heerlijke kaas- of vleesschotel, terwijl wij ondertussen op de achtergrond de sfeer erin brengen met prachtige muziek wat kan u nog meer bekoren ? De inkom is gratis. 1 kaas- of vleesschotel p.p., inclusief 1 consumptie voor 15. Reserveer je schotel voor 26 maart 2018 bij godelieve.swinnen27@telenet.be en vermeld duidelijk voor hoeveel personen u kaas of vlees wenst. De opbrengst gaat naar onze jeugdwerking en de renovatie van ons muzieklokaal. Hopelijk tot dan!

Terug
Terug omhoog