WAFELVERKOOP

Gepost op door Godelieve Swinnen

De Koninklijke Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN van Heusden houdt een wafelverkoop ter ondersteuning van hun muziekkamp. Steun hen en koop de overheerlijke ambachtelijke wafels. Kostprijs : 6 euro per doos van 700 gr mix van chocolade- en vanillewafeltjes. De wafeltjes kan je bestellen bij de muzikanten of via email secr. godelieve.swinnen27@telenet.be

KOFFIECONCERT

Gepost op door Godelieve Swinnen

ZONDAG 21 APRIL om 15u Muziekzaal : Kerkenblook te Heusden Hou je van muziek en gezelligheid ? Kom dan zeker naar ons koffieconcert op zondag 21 april om 15u. Het is een echt 'elk wat wils' programma en zeer toegankelijk en gezellig. Tijdens het concert kan je genieten van een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Naast onze eigen harmonie o.l.v. Johan Martens speelt ook de muziekvereniging ORBIS van Leopoldsburg o.l.v. Tim Boonen. De inkom is gratis. Allen van harte welkom !

Muziekkamp

Gepost op door Godelieve Swinnen

Het muziekkamp is weer bijna een feit, dit al voor de 13de keer ! Vier dagen vol muziek en leuke activiteiten : geen betere manier om de vakantie in te zetten ! Dit jaar werken we rond het thema ‘DANSEN’ . Onze muziekzaal te Heusden wordt omgetoverd in een fantastische ‘danszaal’. Samen studeren we een leuk programma in onder de muzikale en enthousiaste begeleiding van dirigenten Jos Verjans en Kristof Aerts. We maken niet alleen muziek. Ook dansen we erop los en zal een heus dansteam ons begeleiden in dit muzikaal dansavontuur. Kers op de taart is het slotconcert voor familie en vrienden op zondag 6 juli om 15u in onze muziekzaal – Kerkenblook te Heusden. Inschrijven kan bij Mia Kesters : mia.kesters@skynet.be Wees er snel bij !!

KOFFIECONCERT - zondag 19 april 2015

Gepost op door Godelieve Swinnen

Onze muzikanten o.l.v. Wim Lauryssen brengen een gevarieerd programma met enkele liedjes gebracht door onze muzikante Katrien Cauberghs. Gastkorps is de harmonie 'Bergengalm' uit Hechtel o.l.v. Marc Claes. Place to be : Muziekzaal te Heusden om 15u !! Inkom is gratis. Zorg dat je er tijdig bij bent zodat je een goede plaats hebt. TOT DAN

KOFFIECONCERT - zondag 1 mei om 14u

Gepost op door Godelieve Swinnen

Op ZONDAG 1 mei 2016 verzorgen wij, de Koninklijke Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN' uit Heusden een KOFFIECONCERT om 14u in onze muziekzaal - Kerkenblook. Naast onze eigen harmonie is er ook een gastoptreden van het jeugdorkest " 't SPETSERKE " uit Houthalen, een toffe groep jonge muzikanten tussen 10 en 25 jaar, ook o.l.v. onze eigen dirigent WIM LAURYSSEN. Een unieke gelegenheid om een zondagnamiddag te relaxen met een heerlijk kopje koffie en Limburgse vlaai, en dat allemaal met een vleugje muziek op de achtergrond. De toegang is gratis. Kom maar af en geniet... iedereen is welkom !

Muziekkamp 2018 - Geef 6/8 !

Gepost op door Godelieve Swinnen

Voel je de zomer al kriebelen ? Ben je nog op zoek naar een actieve invulling van je zomervakantie ? Wat dacht je van een Muziekkamp, boordevol activiteiten en onvergetelijke belevenissen ? Samen muziek maken, samen actief zijn,... je beleeft het allemaal in dit muziekkamp van de Kon. Harmonie De Verenigde Vrienden Heusden.

Kaas- en wijnconcert

Gepost op door Godelieve Swinnen

Beste muziekliefhebber, Voor de snelle beslissers!! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het kaas- en wijnconcert op zaterdag 27 april om 18u30 in onze muziekzaal aan de Kerkenblook te Heusden. Naast het optreden van het jeugdorkest onder leiding van dirigent Kevin Absillis, treden talentrijke solisten uit onze eigen harmonie op de voorgrond: Alek Bosmans (schuiftrombone), Kamiel Vandermaesen (trompet) en Evelien Veltjen (klarinet). Na het concert kan je gezellig tafelen en genieten van een heerlijke kaas- of vleesschotel met aangepaste wijnen. Inkom = € 3 1 kaas- of vleesschotel met een consumptie kost € 15 per persoon. Reserveren kan nog tot paaszondag 21 april bij godelieve.swinnen27@telenet.be of bij onze muzikanten van de harmonie of drumband. De opbrengst gaat naar onze jeugdwerking en de renovatie van ons muzieklokaal.

Terug
Terug omhoog